29. februar 2008

LibraryThing




Nu har jeg oprettet mit eget bibliotek på LibraryThing - eller begyndelsen til det, for jeg har jo læst MANGE gode bøger i tidens løb. Og det er lige om at huske dem alle! Det er selvfølgelig fint at man kan få inspiration fra andre brugere men ellers ved jeg ikke rigtig om det er noget jeg kommer til at bruge.

6. februar 2008

Facebook & MySpace

Se, nu blev det sjovt igen! De sociale sider fanger mig omgående, jeg tilføjer venner og prøver alle mulige sjove ting. Herligt! Jeg har også oprettet mig på MySpace, men ikke brugt det så meget endnu. Jeg ved heller ikke om jeg har tid til at tjekke alle de sider, jeg efterhånden er medlem af. Men for unge mennesker er det nok en helt naturlig del af deres sociale liv. Facebook har været meget omtalt i medierne i den sidste tid og det spås, at om få år er næsten alle mennesker med på denne eller en anden lignende side. Det bliver ens virtuelle identitet.
Jeg synes ikke disse sider umiddelbart er brugbare i arbejdssammenhæng, kun som "socialt kit", men det er jo heller ikke at kimse ad. Jeg har også oprettet mig på linkedin.com som er mere faglig og seriøs.

Technorati

Technorati synes jeg ikke er specielt anvendeligt. Jeg kan ikke rigtig se ideen i at søge i blogs her. Man kan selvfølgelig surfe rundt og falde over noget spændende, men det er lidt spild af tid, synes jeg.